Valokuvien kopionti kielletty!

lauantai 9. maaliskuuta 2013

Kirmailua

Täytyy tätäkin nyt hieman päivittää ja laittaa uusia kuvia, jottei hiirenraato okseta joka kerta kun joku blogissa vierailee :-D
Mitään erityistä päivitettävää ei taida olla. Uusia hiiriä ei ole ainakaan näkyvästi syöty, vaikka nyt on keittiössäkin kuulunut hiiren rapinaa. Olisi ehkä toivottavaakin, että sekin hiiri päätyisi koiruuden suuhun.
Kuvia siis, kun ei kerrottavaa ole.
Walopäällä on halvat huvit. Juoksee luu suussa.
 Tuikku leikkii puolestaan pallolla ja kas kummaa, Talvikin huomaa halunneensa juuri sitä.

Talvi sai tänään erikoistoimituksena testiannoksen Royal Canin Adult Beauty-purkkiruokaa. Kauneusruoka olisi sikäli tarpeeseen, että maten Valkea Lintu on taas totaalisesti lähdettänyt upean turkkinsa. Ihon kunnossa sillä ei ole valittamista, lähinnä ruoka on vaan Kuningattarelle vaihteluksi. Kovin vaikuttunut Hänen Korkeutensa ei ollut uudesta ruuastaan, olisi ehkä halunnut sen paistettuna voissa tai jotain. Todella harottavin viiksikarvoin näykki pienesti ateriaansa. Suurin motivaatio syömiseen oli Pulleroleijona, joka viikset innosta täristen olisi himoinnut osuuttaan kauneusruuasta. Kuningattaren omavalintaista suosikkiruokaa on tällä hetkellä raaka luomujauheliha, koska Valkean Linnun sisällä asuu suuri alkukantainen susi. Tai vähintään malinois.
Ja jos nyt joku on päässyt unohtamaan, niin Talvihan sai kuolemantuomion eläinlääkäriltä 3kk:n iässä. Tämä puolustuksena myös siihen, että Hän on hieman hemmoteltu ;-)
Kolme paria pystyjä korvia.
 Tulevaisuuden toivo? :-D
 Onko tässä liikunnan sulavuudessa ylemmässä ja alemmassa kuvassa joku ero....
 Tämä jäljet eivät ole maten koiralaumasta...
 ...vaan kahdeksan peuran laumasta, jota matte ihailee lähes joka aamu töihin mennessään. Sokerijuurikkaan kaivuussa ovat olleen koiria tehokkaampia.
 Tässä jälkimäärässä riittää nenäiltävää, jos siitä aikoo tolkun saada.
Watti, siitä lähtisi yhdet YKSINKERTAISET jäljet... vink, vink...
 Watti tekee lumienkeleitä.
 Ja mitäs sitten tehtäisiin?
Watilla on muuten ihan hirveän suuri NENÄ!

1 kommentti:

  1. Huh, jopas helpotti, nyt voin taas nauttia juustosämpyä hyvillä mielin :D
    Sen raadon olisi voinut ehkä jättää jonnekin keittiöön näkyville, pelotteeksi muille jyrsijöille...

    t. Johanna, taas

    VastaaPoista