Valokuvien kopionti kielletty!

lauantai 24. elokuuta 2013

Kesä mennä hurahti

Kesä on mennyt nopeasti ja maten osalta pitkälti työn merkeissä. Tietokoneella istuminen ei ole gradun valmistumisen jälkeen kiinnostanut tipan tippaa, joten blogikin nääntyy kirjoittamishalun puutteeseen. Koirien kanssa puuhastelu on ollut pitkälti tavallista arkea, eli ihan sitä tärkeintä ja parastakin asiaa elämässä, siitä vaan ei ole jäänyt paljon mieleen kirjoitettavaa :) Kamera on saanut piiloitella kassissaan ja kesän kaikki kuvat on otettu kännykällä, eli ei niistäkään paljon blogintäytettä heru. Muta ihan kiva kesä, ei siinä mitään :-P

Belggareitten erikoisnäyttely oli jossain vaiheessa, taisi olla heinäkuun loppua ja paikkakunta ehkä Joensuu... Tuikku esiintyi näyttelyssä nyt viimeisen kerran. Näyttelystä jäi sikäli hyvä mieli, että jotkut asiat tässä elämässä eivät ikinä muutu ja tutun turvallisesti Tuikkukin taas riekkui ja kohelsi kehässä ja matte panikoi ja melkein ripuloi sekä oksensi samaan aikaan kehän ulkopuolella :-D Arvostelu oli ihan hieno ja Tuikku sijoittui veteraaniluokassa erillä ja sa:lla toiseksi. Watti esiintyi ihan fiksusti lakupoikien junnuluokassa erin saaden ja oli luokkansa kolmas. Tuomari moitti koirapojan päätä turhan leveäksi ja lyhyeksi ja kehän laita arvioi trimmauksen pään osalta epäonnistuneeksi. Eli päässä vikaa, tavalla tai toisella... Ja hammaskin siltä on irronnut edestä tuntemattomalla tavalla, joten koiranpoika hymyilee jatkossa harvahampaisesti. Watillekaan ei toistaiseksi ole näyttelyitä suunnitteilla.
Erikoisnäyttelyn jälkeen suunnattiin lyhyelle kesälomareissulle Ruotsiin sukuloimaan. Ajan säästämiseksi oikaistiin lahden poikki Vaasanlaivalla. Tämä osoittautui onnistuneeksi ja edulliseksi ratkaisuksi. Matka kesti neljä tuntia ja sille ajalle koirahytin varaaminen useamman koiran kanssa matkustettaessa hermojen kannalta hyväksi vaihtoehdoksi. Matkalta muistoihin tallentui taas lukuisia suurenmoisia lenkkejä koirien kanssa, joita voi tulevan talven aikana muistella. Koirista löytyi myös toistakymmentä punkkia, jotka taas mieluusti unohtaa.
Karavaanarielämä sujui koko poppoolta pääosin mallikkaasti. Kuopuskoira-Watti alkoi reissun edetessä selvästi hieman väsyä, mutta hienosti sekin pääosin käyttäytyi. 
 Kaikenlaisia koiria tuli reissussa nähtyä. Tämä oli ehkä rautaisemmasta päästä...
 ...ja oli hänellä oma "ihminenkin" kanssaan, tosin tällä ei ilmeestä päätellen mene kovin hyvin...
 Barke-koirasta voi lukea lisää täältä ja isännästään tästä
Siinä täyttyikin koko kesän taidekiintiö kerralla. Lyhyen kesälomareissun jälkeen on taas palattu työlinjalle...

Oli vähällä unohtua! Töppis täytti heinäkuussa 7 vuotta. Ihan käsittämätöntä, miten nopeasti aika kuluu...
Heinäkuun päivänsankari <3

1 kommentti: