Valokuvien kopionti kielletty!

keskiviikko 26. joulukuuta 2012

Joulutohinoita

Joulunpyhät alkavat olla lopuillaan ja taitaa olla ähky sekä ilmavaivoja maten lisäksi koirillakin... Mutta joulu on vaan kerran vuodessa ja ripulille ei ole mennyt kenenkään massu, joten melkein kohtuudessa on pysytty :) Koirien jouluinen ruokalista on koostunut maksalaatikosta, perunalaatikosta, kinkkuleikkeestä ja joulupukin tuomista herkuista ja tietenkin oikeista luomupotkaluista. 

Talvin mielestäkin ruokalista on nyt ihan kohdallaan. Tontut ovat selvästi kertoneet joulupukille Talvin persoonasta, sillä pukinpussista löytyi Hänen Ylhäisyydelleen osoitetut possunkärsäkäädyt... Lämpöä rakastava Töppis sai joulupukilta fleecepeiton:
Lämmin on Töppikselle aina mieleen ja matte tykkää väristä :) Watti sai kesää ajatellen vesilelun ja koko poppoo uudet pehmolelut. Lauma sai myös yhteiseksi lahjaksi Ottossonin Miracle Puzzlen. Se oli hieman pettymys sikäli, että Tytylle ja maleille peli oli harmillisen helppo. Talvi on aina ollut aktivointipeleissä hieman neiti Sievänen, mutta kehittynyt niissä kovasti esim. viime talveen verrattuna. Uuden pelin kanssa Talvi jaksoi nenäillä pitkään ja peli oli sille sopivan haastava. Myös Watti on peleissä vielä noviisi ja uupumus yllätti pelaajan välillä:
Kuopuskoiralla on rankaa, kun on pelivuorossa aina viimeisenä, sillä ikäjärjestyksessä pelataan, vanhimman aloittaessa.
Joulupukki oli myös ikuistanut Watin profiilin teräkseen:
 Murheitakin on :(


Kikkurakarvan tassut ovat jatkuvasti haavoilla. Sänkipelto voi tosin selittää haavoista osan. Näyttää kuitenkin siltä, että nuoren miehen tassuja on tossutettava toistaiseksi, jotta pääsevät kunnolla parantumaan.

Mitäs nyt tapahtuu? 
No opetetaan kuopusta syömään Suurta Herkkua, eli jäätyneitä sokerijuurikkaita:

 Ei voi käsittää? Mitä kummaa ne hakee?


 Mitä täällä nyt pitäisi olla?
 Höh?
Nuuh?
 Onko täällä jotain?
 Täällä ehkä?
 Jos täällä jotan on, niin mä LÖYDÄN sen!
 Uskottava esitys, vanhatkin menivät vipuun ja lähtivät etsimään juurikkaita KAURApellosta :)
 Sänkipelto taitaa sopia parhaiten kuitenkin talviseen lumiuintiin?...ja matka jatkuu...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti