Valokuvien kopionti kielletty!

torstai 6. joulukuuta 2012

Peltokuvia ja gourmet-probleemaaTalvi ei ollutkaan tällä reissulla mukana, joten tasapuolisuuden vuoksi Talvistakin vanha kuva.
 Talvi on ollut camel boots lady- sorttinen lenkillä ja siksi on joutunut tyytymään hihnalenkkeilyyn.... Tosin pieni ihana valkea lintu on ollut tuhmasti karkaileva myös kotipihassa, joten pihaulkoilutkin ovat nyt valvonnan alla. Miksiköhän se on niin omapäinen... ei hemmottelulla varmaan ole sen kanssa mitään tekemistä? Ruokailutkin sujuvat hyvin, kunhan päästään yksimielisyyteen siitä, mitä ihana pumpulienkeli haluaa... Matte ilahtui kovin löytäessään kaupasta Royal Canin Exigent-ruokaa.
Se on tarkoitettu pienille, nirsoille koirille. Nirso on ikävä sana, Talvi on korkeintaan valikoiva, mutta matte ajatteli, että ikävästä sanasta huolimatta maten ihanainen pieni kaunotar saattaisi tykätä tästä ruuasta, joten pitihän sitä ostaa. Valkea lintu sieppasi ennakkoluulottomasti yhden papanan ja voi harmistus, sylkäisi sen samantien. Hän on myös lopettanut Cecarin syömisen sen jälkeen, kun matte erehtyi kerran ostamaan neljän kappaleen sääästöpakkauksen. Hän on myös lopettanut kreikkalaisen jogurtin ja A-piimän syömisen. Tällä hetkellä kelpaa raaka kananmuna, jos sen saa syödä suoraan kuorista siten, että valkea lintu saa itse tehdä kuoreen haluamansa kokoisen reiän. Oltermannijuusto ja A-luokan herkkunakki kelpaa, naudansydän uunissa kypsytettynä, paistettu lohi ja pannukakku. Huomisesta sitten ei taas tiedä mikä silloin maistuu. Joskus ei kelpaa herkut ollenkaan ja kun matte asettaa Hänen eteensä 8 lajin kuivamuonasekoituksen, kaivaa Hän Acanan ja Frolicin yms hienouksien joukosta JahtiVahdit ja alkaa rottweilerimäisella asenteella rouhimaan niitä.

2 kommenttia:

  1. Oletko kokeillut NEU:ta Talville? Meillä ainakin ollaan siihen ihan hulluna ;)

    VastaaPoista
  2. Kiitos Tanja, enpä ole kokeillut tuota :)

    VastaaPoista