Valokuvien kopionti kielletty!

sunnuntai 26. toukokuuta 2013

Watti ja Tuikku Rauman näyttelyssä

Watin näyttelyviikonloppu jatkui tänään siis Raumalla, jossa lakut ja malit tuomarimuutoksen jälkeen arvosteli suomalainen Gunnel Holm.


"Erinomainen tyyppi ja erinomainen pään profiili. Hyvät korvat. Hyvä säkä. Tummat silmät. Hyvä maski. Erittäin tarkkaavainen. Sopiva luusto. Rodulle kuuluvat avoimet kulmaukset. Kantaa häntänsä mallikelpoisesti." Jun Eri, Juk 1, Sa, Pu1, Sert, ROP.

Mukaan pääsi myös vanharouva, koska iän suomin etuoikeuksin ilmainen osallistuminen tähän näyttelyyn oli mahdollista.
"11-vuotias veteraani, joka on hyvässä kunnossa. Ikä näkyy kuluneissa hampaissa. Hyvä säkä. Hyvä pää ja ilme. Hyvä runko, karvapeite ei parhaassa kunnossa tänään. Liikkuu hyvin" Vet Eri, Vek 1, Vet-Rop. Turkki onkin vaihtumassa ja lisäksi tuomarin makuun liian pitkäkin, jota tosin ei ole arvosteluun kirjattu. 
Tuikku oli tohkeissaan päästessään reissuun mukaan. Toisaalta oli tosi ilahduttavaa huomata vanhuskoiran iloisuus, kun oli tällainen säpinäpäivä, mutta toisaalta taas haikeaa huomata esim. näön heikkeneminen, sillä Tuikku ei enää kyennyt katseellaan seuraamaan mattea kehän laidalla. Mukavaa oli kuitenkin koko porukalla.

6 kommenttia: